Pirinç keki yapmayı denemek gerçekten heyecan verici! Sizce hangi malzemelerin kekin lezzetini en çok etkilediğini düşünüyorsunuz? Özellikle pirinç unu ile yapılan bu kekin hafif yapısı, süt mü yoksa su mu kullanıldığında daha belirginleşiyor? Yumurta yerine vegan alternatifler kullanarak sonuç nasıl olur, merak ediyorum. Kabartma tozu ve tuz eklenmesi de kekin dokusunu nasıl etkiliyor, deneyimleriniz var mı? Ekstra malzemelerle tat zenginleştirmek konusunda tercihlerinizi paylaşır mısınız?
Pirinç keki yapmayı denemek gerçekten heyecan verici! Sizce hangi malzemelerin kekin lezzetini en çok etkilediğini düşünüyorsunuz? Özellikle pirinç unu ile yapılan bu kekin hafif yapısı, süt mü yoksa su mu kullanıldığında daha belirginleşiyor? Yumurta yerine vegan alternatifler kullanarak sonuç nasıl olur, merak ediyorum. Kabartma tozu ve tuz eklenmesi de kekin dokusunu nasıl etkiliyor, deneyimleriniz var mı? Ekstra malzemelerle tat zenginleştirmek konusunda tercihlerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz