Kıymalı pirinçli Tatar böreği tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli hamur işini denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle iç harcının hazırlanışı ve hamurun yumuşaklığı beni cezbetti. Kıymaya eklenen soğan ve baharatların kokusu mutfakta ne kadar güzel bir atmosfer yaratır, tahmin bile edemiyorum. Hamuru dinlendirip şekil verme aşamasında nelere dikkat etmem gerektiği konusunda biraz endişeliyim, bu aşama beni zorlarsa ne yapabilirim? Ayrıca, börekleri kızarttıktan sonra kağıt havlu üzerinde dinlendirmek de iyi bir fikir gibi görünüyor, böylece yağını süzebileceğim. Yanında yoğurt ya da salata ile sunmak da harika bir fikir. Denedikten sonra sonucu merakla paylaşmayı düşünüyorum, umarım başarılı olurum!
Kıymalı pirinçli Tatar böreği tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli hamur işini denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle iç harcının hazırlanışı ve hamurun yumuşaklığı beni cezbetti. Kıymaya eklenen soğan ve baharatların kokusu mutfakta ne kadar güzel bir atmosfer yaratır, tahmin bile edemiyorum. Hamuru dinlendirip şekil verme aşamasında nelere dikkat etmem gerektiği konusunda biraz endişeliyim, bu aşama beni zorlarsa ne yapabilirim? Ayrıca, börekleri kızarttıktan sonra kağıt havlu üzerinde dinlendirmek de iyi bir fikir gibi görünüyor, böylece yağını süzebileceğim. Yanında yoğurt ya da salata ile sunmak da harika bir fikir. Denedikten sonra sonucu merakla paylaşmayı düşünüyorum, umarım başarılı olurum!
Cevap yaz