Pirinç pilavı yaparken özellikle pirinç seçimi konusunda neye dikkat etmemiz gerektiğini merak ediyorum. Baldo pirinç dışında hangi tür pirinçleri de kullanmalıyız? Ayrıca, pirinci yıkarken ne kadar süre suyun altında tutmalıyız ki en iyi sonucu alabilelim? Tane tane bir pilav için pirinci ıslatma işlemi ne kadar önemli? Tüm bu aşamaları doğru bir şekilde uygulamak gerçekten lezzetli bir pilav elde etmemizi sağlıyor mu?
Pirinç pilavı yaparken özellikle pirinç seçimi konusunda neye dikkat etmemiz gerektiğini merak ediyorum. Baldo pirinç dışında hangi tür pirinçleri de kullanmalıyız? Ayrıca, pirinci yıkarken ne kadar süre suyun altında tutmalıyız ki en iyi sonucu alabilelim? Tane tane bir pilav için pirinci ıslatma işlemi ne kadar önemli? Tüm bu aşamaları doğru bir şekilde uygulamak gerçekten lezzetli bir pilav elde etmemizi sağlıyor mu?
Cevap yaz