4 kilo pirinçten elde edilen pilav miktarı beni düşündürdü. 12 kilo pilav elde etmek gerçekten etkileyici bir rakam. Porsiyon hesaplamalarına göre 60 ile 80 porsiyon arası çıkıyor olması, kalabalık yemeklerde ya da etkinliklerde oldukça faydalı. Pilavı hazırlarken pirincin durulanması ve su miktarının doğru ayarlanması önemli detaylar. Acaba bu şekilde yapılan pilavın lezzeti, kullanılan pirinç türüne göre nasıl değişiyor? Özellikle hangi pirinç türleri daha iyi sonuç veriyor?
4 kilo pirinçten elde edilen pilav miktarı beni düşündürdü. 12 kilo pilav elde etmek gerçekten etkileyici bir rakam. Porsiyon hesaplamalarına göre 60 ile 80 porsiyon arası çıkıyor olması, kalabalık yemeklerde ya da etkinliklerde oldukça faydalı. Pilavı hazırlarken pirincin durulanması ve su miktarının doğru ayarlanması önemli detaylar. Acaba bu şekilde yapılan pilavın lezzeti, kullanılan pirinç türüne göre nasıl değişiyor? Özellikle hangi pirinç türleri daha iyi sonuç veriyor?
Cevap yaz