Fıstıklı pilav tarifini okuduğumda, özellikle özel günlerde misafirlerime sunmak için harika bir seçenek olduğunu düşündüm. Pirinçlerin önceden ıslatılması gerektiği kısmı dikkatimi çekti, gerçekten pilavın tane tane olması için önemli bir adım. Fıstıkların kavrulması ise aromasını artırmak için güzel bir fikir. Yemeğin yanında yoğurt veya salata ile sunulması önerisi de oldukça hoş. Sizce fıstıklı pilavı yaparken başka hangi malzemeleri eklemek lezzetini daha da artırır?
Fıstıklı pilav tarifini okuduğumda, özellikle özel günlerde misafirlerime sunmak için harika bir seçenek olduğunu düşündüm. Pirinçlerin önceden ıslatılması gerektiği kısmı dikkatimi çekti, gerçekten pilavın tane tane olması için önemli bir adım. Fıstıkların kavrulması ise aromasını artırmak için güzel bir fikir. Yemeğin yanında yoğurt veya salata ile sunulması önerisi de oldukça hoş. Sizce fıstıklı pilavı yaparken başka hangi malzemeleri eklemek lezzetini daha da artırır?
Cevap yaz