Sulu pirinç tatlısını yapmayı düşündüğünüzde, ilk olarak pirinçlerin yıkanması ve pişirilmesi aşaması biraz zaman alıyor mu? Süt eklendikten sonra kaynaması için ne kadar beklemelisiniz? Ayrıca, tatlının kıvamını ayarlarken un ve nişasta oranlarını nasıl belirliyorsunuz? Şeker miktarını damak tadınıza göre nasıl ayarlıyorsunuz? Servis önerileri arasında taze meyveler veya dondurma eklemeyi denediniz mi? Bu tatlıyı yaparken dikkat ettiğiniz başka püf noktaları var mı?
Sulu pirinç tatlısını yapmayı düşündüğünüzde, ilk olarak pirinçlerin yıkanması ve pişirilmesi aşaması biraz zaman alıyor mu? Süt eklendikten sonra kaynaması için ne kadar beklemelisiniz? Ayrıca, tatlının kıvamını ayarlarken un ve nişasta oranlarını nasıl belirliyorsunuz? Şeker miktarını damak tadınıza göre nasıl ayarlıyorsunuz? Servis önerileri arasında taze meyveler veya dondurma eklemeyi denediniz mi? Bu tatlıyı yaparken dikkat ettiğiniz başka püf noktaları var mı?
Cevap yaz