İthal pirinçle pilav hazırlamak konusunda birçok yöntem olduğunu öğrenmek oldukça ilginç. Sizce hangi yöntem en pratik ve lezzetli sonuçları veriyor? Klasik pilav yöntemini denediniz mi, yoksa tandırda pişirmenin farklı lezzetini mi tercih ediyorsunuz? Ayrıca, pirinç yıkama ve bekletme sürelerinin pilavın kalitesini ne kadar etkilediği hakkında ne düşünüyorsunuz?
İthal pirinçle pilav hazırlamak konusunda birçok yöntem olduğunu öğrenmek oldukça ilginç. Sizce hangi yöntem en pratik ve lezzetli sonuçları veriyor? Klasik pilav yöntemini denediniz mi, yoksa tandırda pişirmenin farklı lezzetini mi tercih ediyorsunuz? Ayrıca, pirinç yıkama ve bekletme sürelerinin pilavın kalitesini ne kadar etkilediği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz