Yoğurtlu pirinç lapasının yapılışı hakkında bu kadar detaylı bilgi vermeniz harika! Özellikle pirinç seçiminde nişasta oranının önemine değinmeniz bence çok faydalı. Ben de bu tarifi denemek istiyorum ama pirinçleri yıkadıktan sonra kaynatma süresi hakkında emin değilim. Acaba pirinçler yumuşayana kadar tam olarak ne kadar süre pişirmeliyim? Ayrıca baharatlar eklemek için en uygun zamanı belirtmişsiniz, bu konuda da bir öneriniz var mı?
Yoğurtlu pirinç lapasının yapılışı hakkında bu kadar detaylı bilgi vermeniz harika! Özellikle pirinç seçiminde nişasta oranının önemine değinmeniz bence çok faydalı. Ben de bu tarifi denemek istiyorum ama pirinçleri yıkadıktan sonra kaynatma süresi hakkında emin değilim. Acaba pirinçler yumuşayana kadar tam olarak ne kadar süre pişirmeliyim? Ayrıca baharatlar eklemek için en uygun zamanı belirtmişsiniz, bu konuda da bir öneriniz var mı?
Cevap yaz