Siyah pirinç hakkında yazılanların oldukça ilgi çekici olduğunu düşünüyorum. Özellikle yüksek besin değerine sahip olması ve antioksidan özellikleri ile sağlığa faydaları dikkatimi çekti. Doğu Asya siyah pirinci ile Batı Asya siyah pirinci arasındaki farklar da oldukça ilginç. Peki, siyah pirinç pişirme sürecinin beyaz pirinçten farklı olması, yemeklerin tadını nasıl etkiliyor? Ayrıca, bu pirinci salatalarda veya tatlılarda denemeyi düşündünüz mü?
Siyah pirinç hakkında yazılanların oldukça ilgi çekici olduğunu düşünüyorum. Özellikle yüksek besin değerine sahip olması ve antioksidan özellikleri ile sağlığa faydaları dikkatimi çekti. Doğu Asya siyah pirinci ile Batı Asya siyah pirinci arasındaki farklar da oldukça ilginç. Peki, siyah pirinç pişirme sürecinin beyaz pirinçten farklı olması, yemeklerin tadını nasıl etkiliyor? Ayrıca, bu pirinci salatalarda veya tatlılarda denemeyi düşündünüz mü?
Cevap yaz