Sütlaç yapımında pirinç ununun kullanılması ve fırınlama işlemi gerçekten de tatlıya farklı bir lezzet ve doku katıyor. Pirinç ununu dikkatlice ekleyip sürekli karıştırmanın topaklanmayı önlediğini biliyor muydunuz? Ayrıca, fırında pişirmenin tatlının üzerinin hafifçe kızarmasını sağladığı da oldukça önemli bir detay. Sütlaç dinlendikçe lezzeti oturuyor, bu yüzden buzdolabında bekletmek gerçekten önemli. Tarçın ile servis etmek de güzel bir dokunuş. Sizce de bu adımları takip ederek evde bu muhteşem tatlıyı yapmak oldukça keyifli değil mi?
Sütlaç yapımında pirinç ununun kullanılması ve fırınlama işlemi gerçekten de tatlıya farklı bir lezzet ve doku katıyor. Pirinç ununu dikkatlice ekleyip sürekli karıştırmanın topaklanmayı önlediğini biliyor muydunuz? Ayrıca, fırında pişirmenin tatlının üzerinin hafifçe kızarmasını sağladığı da oldukça önemli bir detay. Sütlaç dinlendikçe lezzeti oturuyor, bu yüzden buzdolabında bekletmek gerçekten önemli. Tarçın ile servis etmek de güzel bir dokunuş. Sizce de bu adımları takip ederek evde bu muhteşem tatlıyı yapmak oldukça keyifli değil mi?
Cevap yaz