500 gram yaprağa eklemek için gereken pirinç miktarını hesaplamak oldukça ilginç. Bu durumda, yaprak başına 20-30 gram pirinç kullanılması gerektiğini belirtmişsiniz. Peki, bu oranı dikkate aldığımızda, daha az pirinç kullanarak dolmaların lezzetini etkilemeden nasıl bir sonuç elde edebiliriz? Ayrıca, pirinç pişirme teknikleri arasından sizce en çok tercih edilen hangisi ve neden?
500 gram yaprağa eklemek için gereken pirinç miktarını hesaplamak oldukça ilginç. Bu durumda, yaprak başına 20-30 gram pirinç kullanılması gerektiğini belirtmişsiniz. Peki, bu oranı dikkate aldığımızda, daha az pirinç kullanarak dolmaların lezzetini etkilemeden nasıl bir sonuç elde edebiliriz? Ayrıca, pirinç pişirme teknikleri arasından sizce en çok tercih edilen hangisi ve neden?
Cevap yaz