Pirinçli kabak yemeği hazırlamak için gereken malzemelerin çok çeşitli olduğunu görüyorum. Taze kabaklar kullanmak gerçekten önemli, çünkü yemeğin lezzetini büyük ölçüde etkiliyor. Peki, pirinç seçiminizi nasıl yapıyorsunuz? Özellikle nişastasının giderilmiş olması gerektiğini belirtiyorsunuz, bu konuda hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Ayrıca, yemeği sunarken yoğurt ile servis etmenin lezzeti artırdığını düşünüyorsunuz mu? Ben de denemek istiyorum!
Pirinçli kabak yemeği hazırlamak için gereken malzemelerin çok çeşitli olduğunu görüyorum. Taze kabaklar kullanmak gerçekten önemli, çünkü yemeğin lezzetini büyük ölçüde etkiliyor. Peki, pirinç seçiminizi nasıl yapıyorsunuz? Özellikle nişastasının giderilmiş olması gerektiğini belirtiyorsunuz, bu konuda hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Ayrıca, yemeği sunarken yoğurt ile servis etmenin lezzeti artırdığını düşünüyorsunuz mu? Ben de denemek istiyorum!
Cevap yaz