Pirinç pilavı yaparken hangi bulyonları tercih ettiğinizi merak ediyorum. Tavuk bulyonu kullanarak hafif ve aromatik bir tat elde etmeyi mi yoksa kırmızı et bulyonu ile daha doyurucu bir lezzet mi tercih ediyorsunuz? Sebze bulyonu ile hafif bir seçenek arayanlar da var, siz hangi tarafa daha yakınsınız? Balık bulyonunu deniz ürünleriyle uyumlu bir pilav için mi kullanıyorsunuz? Hazır bulyonlar pratik bir çözüm sunarken, ev yapımı olanlar her zaman daha mı lezzetli? Bulyon seçiminizi etkileyen unsurlar neler?
Pirinç pilavı yaparken hangi bulyonları tercih ettiğinizi merak ediyorum. Tavuk bulyonu kullanarak hafif ve aromatik bir tat elde etmeyi mi yoksa kırmızı et bulyonu ile daha doyurucu bir lezzet mi tercih ediyorsunuz? Sebze bulyonu ile hafif bir seçenek arayanlar da var, siz hangi tarafa daha yakınsınız? Balık bulyonunu deniz ürünleriyle uyumlu bir pilav için mi kullanıyorsunuz? Hazır bulyonlar pratik bir çözüm sunarken, ev yapımı olanlar her zaman daha mı lezzetli? Bulyon seçiminizi etkileyen unsurlar neler?
Cevap yaz