Pirinç unu ile sütlaç yapmayı hiç denediniz mi? Bu tarifin özellikle hafif yapısı ve lezzetiyle nasıl bir tatlı ortaya çıkardığını merak ediyorum. Malzemeler arasında pirinç unu ve süt bulunması, sütün kaynatılması sürecinde nelere dikkat etmemiz gerektiğini düşündürüyor. Topaklanmayı önlemek için pirinç ununu su ile karıştırmanın ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız dikkatimi çekti. Ayrıca vanilin eklemenin sütlaçta nasıl bir aroma katacağını da merak ediyorum. Sizce üzerine tarçın veya fındık eklemek, tatlıyı daha da güzelleştirir mi?
Pirinç unu ile sütlaç yapmayı hiç denediniz mi? Bu tarifin özellikle hafif yapısı ve lezzetiyle nasıl bir tatlı ortaya çıkardığını merak ediyorum. Malzemeler arasında pirinç unu ve süt bulunması, sütün kaynatılması sürecinde nelere dikkat etmemiz gerektiğini düşündürüyor. Topaklanmayı önlemek için pirinç ununu su ile karıştırmanın ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız dikkatimi çekti. Ayrıca vanilin eklemenin sütlaçta nasıl bir aroma katacağını da merak ediyorum. Sizce üzerine tarçın veya fındık eklemek, tatlıyı daha da güzelleştirir mi?
Cevap yaz