Pirinç unlu kakaolu muhallebiyi yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Süt ve şeker karışımını hazırlarken şekerin tamamen eridiğinden emin olabiliyor musunuz? Ayrıca, pirinç unu ve kakao karışımını yaparken topaklanma olmaması için ne gibi önlemler alıyorsunuz? Sizce vanilin yerine doğal vanilya kullanmanın lezzete etkisi nasıl? Son olarak, muhallebiyi süslerken en çok hangi malzemeleri tercih ediyorsunuz?
Pirinç unlu kakaolu muhallebiyi yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Süt ve şeker karışımını hazırlarken şekerin tamamen eridiğinden emin olabiliyor musunuz? Ayrıca, pirinç unu ve kakao karışımını yaparken topaklanma olmaması için ne gibi önlemler alıyorsunuz? Sizce vanilin yerine doğal vanilya kullanmanın lezzete etkisi nasıl? Son olarak, muhallebiyi süslerken en çok hangi malzemeleri tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz